Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aanleg

Aanleg

Voor het aanleggen van een complete tuin of het renoveren van een bestaande tuin bent u bij ons op het juiste adres.

Het aanleggen van een tuin is een investering, bij zo’n investering wilt u vanzelfsprekend een goed gevoel, vertrouwen en vooral zekerheid hebben.

Wij garanderen:

De basis voor de aanleg van een tuin is de ondergrond. Deze zal als eerst “bouwrijp” gemaakt moeten worden. Vervolgens komt het verwerken van de kabels en leidingen in de tuin voor eventuele verlichting of water, gevolgd door het verwerken van de (dode) materialen in de tuin. Zoals schuttingen, pergola’s, bakken, muren, bestrating enzovoorts. Als laatste de beplanting en een eventueel gazon.

Beplantingsplan

Voor de beplanting is een beplantingsplan nodig. Een beplantingsplan voorkomt dat er te veel planten in de tuin gezet worden, het geeft aan welke planten en in welke aantallen op een bepaalde plaats in de tuin geplant gaan worden.

Behalve een tekening bestaat een beplantingsplan uit een beplantingslijst met daarbij de Latijnse benaming van de planten en de juiste maten.

In een goed beplantingsplan bloeit er iedere maand wel iets zodat u altijd kunt genieten van mooie beplanting in uw tuin.